Juletrehogst på Hovland

Jula nærmer seg med stormskritt, og i år ble det også juletrejakt på Hovland. Minimumskravet for å hente seg et juletre, er å går rundt et juletre som er satt opp på et lite jorde og synge med som best man kan på julesanger.

Når juletrehogsten er ferdig, og alle har funnet det flotteste treet i skogen, er det samling nede hos Kjersti og Geir med varm sjokolade, bålpanne, grilling og vafler.  Inne i gamlestua var det også fyrt opp i grua for de som trengte å varme seg opp etter hogsten.

Like trivelig som alltid, og en flott måte å gå inn i juletida på.  Veldig kjekt at Kjersti og Geir har fortsatt denne juletradisjonen som Knut og Jorunn startet opp for mange år siden.

GOD JUL

Pentax KP med Pentax 20-40mm

Julekonsert i Vik kirke

En flott konsert i Vik kirke med julestemninga midt i julestria, og som er med å senke skuldrene og tempoet.  Dette er tredje gang jeg er på denne konserten, og jeg synes det blir bedre for hvert år.

I slike sammenhenger er jeg ikke typen som liker å ødelegge stemningen og opplevelsen for de andre som har betalt for å ta del i denne opplevelsen.  Da er det greit å ha med et lite kompaktkamera som gjør så lite av seg som mulig, og som nærmest er helt lydløst når man tar bilde.  Jeg endte opp med å ta bare et bilde.  Det er ikke et blinkskudd, men det fanger det flotte lyset og noe av stemninga under konserten.

Ricoh GR III

Powered by SmugMug Owner Log In