Fra Sylvringen.

Vik i Sogn

2/3 ut i mars, og det har ikke blitt tatt så mange bilder.  Jeg har brukt en god del tid på å redigere bildene fra Tokyo, og lage til en liten reiseskildring fra turen.  Det ble mange bilder å velge mellom, mye å redigere samt å skrive tekst.  Jeg er på ingen måte dreven til å lage en slik reisefortelling, men det er gøy å prøve seg.

I går ble Tokyoturen lagt ut på fotobloggen, og i dag fikk jeg lyst og overskudd til å finne fram kamera på runden rundt Sylvringen i Vik i Sogn.  Bildet over er fra Vik tatt mot nord og Sognefjorden.

Jeg må ofte minne meg på hvor fantastisk naturen er her på vestlandet.  Når man ser denne naturen hver eneste dag, blir man fort vant og glemmer å løfte øynene og nyte synet. Men i dag løftet jeg både øynene og kameraet og festet bygda Vik med den flotte naturen rundt til bildebrikka.

Pentax KP med Pentax 24-70mm


Påskebukett

Untitled photo

Den minste blomsten i en stor og flott bukett. Det er ofte de små detaljene som er med å gi det lille ekstra. Denne lille blomsten er bare 15mm i diamanter, og resten av buketten kan man ane i bakgrunnen gult, oransje, rødt og rosa.

Pentax KP med Pentax 100mm Macro WR


Is

Untitled photo

Denne isformasjoner fant jeg under roten til et tre som hadde veltet overende. Isen hadde vokst opp fra bakken som små rør som står tett i tett og skaper disse flotte formasjonene/mønstrene.

Pentax KP med Pentax 100mm Macro WR.

Powered by SmugMug Owner Log In